П`ятниця, 19.04.2024, 03:59

                                                                                                                                                            

Меню сайту
Міні-чат
А ти Vkontakte ?
Статистика
Рейтинг - Отдых на курортах Черного моря
ДМБ
Deposit Files
Головна » 2009 » Грудень » 2 » Смартфон врятував ведучу ВВС від ганьби
00:09
Смартфон врятував ведучу ВВС від ганьби

Незадовго до виходу радіоведучої BBC Елісон Рупер в прямий ефір у телецентрі BBC вимкнулась комп'ютерна техніка та телефонний зв'язок. Текст новин, які вона повинна була читати, до неї не дійшов. Співробітники BBC запанікували.

Тоді Рупер ввімкнула свій iPhone і зателефонувала колезі, яка мала доступ до сценарію. Та спершу не зуміла правильно оцінити ситуацію і спробувала переслати текст по мережі на принтер, а коли нічого не вийшло, запропонувала послати його по офісній електронній пошті.

Рупер порадила відправити матеріали прямо на її iPhone. Колега засумнівалася в тому, що вона зможе прочитати текст в ефір не з паперу, а безпосередньо з маленького екрану смартфона. Проте іншого виходу не було.

Кмітлива радіоведуча дійсно впоралася з цим непростим завданням, хоча їй і довелося пережити кілька неприємних секунд, після того як вона випадково прокрутила текст занадто швидко. Проте радіослухачі навряд чи запідозрили, що у BBC виникли якісь проблеми.

Нагадаємо, в Україні - одній з найбільших країн Європи, де рівень розповсюдження мобільного зв'язку складає 120%, - iPhone не продаватимуть легально.

Офіційний вихід iPhone на український ринок міг відбутися ще минулого року, але цього так і не сталося. Основна причина провалу переговорів у тому, що Apple у кожній з країн робить ставку на операторський канал продажів. Для українських зв'язківців бізнес з продажу телефонів ніколи не був пріоритетним, на відміну від Америки та Європи.

Посилює становище той факт, що на відміну від російського ринку українські оператори не володіють власними великими мережами мобільного рітейлу.

Категорія: Статті | Переглядів: 1086 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Block title
Каталог webplus.info
Block title
Вхід
Block title

Получите WMR-бонус
от 0,01 до 0,20 WMR на свой кошелек!
Получить код блока!
Друзі
PR-CY.ru
Погода у Львові
Курс валют
Перекладач
ПЕРЕКЛАДАЧ ОНЛАЙН
Опитування
Оцьніть мій сайт
Всього відповідей: 4
Пошук
Теги
Block title
На сторінці
Статті [14]
Музика [1]
Програми [1]
Сайти [1]
Погода [0]
Кліпи - online [21]
Фільми - online [2]
Ліцей Героїв Крут [10]
Muzon new [3]
Online - Radio [1]
Фільми [5]
Чат [1]
Відправка СМС
Dauydiak Ostap © 2009-2010                                Ваш IP:18.226.222.12          Створити безкоштовний сайт на uCoz