П`ятниця, 26.04.2024, 10:58

                                                                                                                                                            

Меню сайту
Міні-чат
А ти Vkontakte ?
Статистика
Рейтинг - Отдых на курортах Черного моря
ДМБ
Deposit Files
Головна » 2009 » Грудень » 02

Скажіть, ви вже приготувалися до USB 3.0? Цей новий універсальний послідовний інтерфейс дуже швидкий. Він в десять разів швидше поточного USB 2.0. Саме тому його називають супершвидкий.
Щоправда, щоб отримати переваги у швидкості необхідно мати контролер USB 3.0. Але якщо він у вас є, то ви можете скористатися плюсами нових флешок Super Talent RAIDDrive, які, за заявою виробника, є першими у світі флешками з новим інтерфейсом. 

Швидкості передачі флешок по USB 3.0 досягають 200МБ/сек. Однак вони можуть досягти і 320МБ/сек при використанні окремого драйвера UAS Protocol для порту USB 3.0. Флешки ще й досить місткі. Вони поставляються з ємностями в 32, 64 і128GB. 

Ціни новинок поки не відомі, але ми дізнаємося їх у грудні, коли флешки надійдуть у продаж. Орієнтовно ж Super Talent RAIDDrive 128GB буде коштувати як мінімум $ 350.

Категорія: Статті | Переглядів: 1196 | Додав: Admin | Дата: 02.12.2009 | Коментарі (0)

Незадовго до виходу радіоведучої BBC Елісон Рупер в прямий ефір у телецентрі BBC вимкнулась комп'ютерна техніка та телефонний зв'язок. Текст новин, які вона повинна була читати, до неї не дійшов. Співробітники BBC запанікували.

Тоді Рупер ввімкнула свій iPhone і зателефонувала колезі, яка мала доступ до сценарію. Та спершу не зуміла правильно оцінити ситуацію і спробувала переслати текст по мережі на принтер, а коли нічого не вийшло, запропонувала послати його по офісній електронній пошті.

Рупер порадила відправити матеріали прямо на її iPhone. Колега засумнівалася в тому, що вона зможе прочитати текст в ефір не з паперу, а безпосередньо з маленького екрану смартфона. Проте іншого виходу не було.

Кмітлива радіоведуча дійсно впоралася з цим непростим завданням, хоча їй і довелося пережити кілька неприємних секунд, після того як вона випадково прокрутила текст занадто швидко. Проте радіослухачі навряд чи запідозрили, що ... Читати далі »

Категорія: Статті | Переглядів: 1089 | Додав: Admin | Дата: 02.12.2009 | Коментарі (0)

Microsoft також запланувала випуск наступної версії серверної операційної системи Windows Server. 

З'явилася неофіційна інформація про орієнтовні терміни виходу нової операційної системи Windows для персональних комп'ютерів і серверів. 

Як повідомляється, в 2012 році світ побачить програмна платформа Windows 8 (не виключено, що надалі система отримає іншу назву). 

Відомо, що ОС буде 128-розрядною, отримає підтримку кластерів і технології односторонньої реплікації, а також докорінно змінить доступ до файлів. 

Відзначається також, що на 2012 рік Microsoft запланувала випуск наступної версії серверної операційної системи Windows Server, яка прийде на зміну платформі Windows Server 2008 R2, що надійшла в продаж в кінці минулого місяця. 

Серед основних особливостей Windows Server 2008 R2 виділимо поліпшену віртуалізацію, нову версію Active Directory, Internet Information Services 7.5 і підтримку до 256 процес ... Читати далі »

Категорія: Статті | Переглядів: 1394 | Додав: Admin | Дата: 02.12.2009 | Коментарі (0)

Block title
Каталог webplus.info
Block title
Вхід
Block title

Получите WMR-бонус
от 0,01 до 0,20 WMR на свой кошелек!
Получить код блока!
Друзі
PR-CY.ru
Погода у Львові
Курс валют
Перекладач
ПЕРЕКЛАДАЧ ОНЛАЙН
Опитування
Оцьніть мій сайт
Всього відповідей: 4
Пошук
Теги
Block title
На сторінці
Статті [14]
Музика [1]
Програми [1]
Сайти [1]
Погода [0]
Кліпи - online [21]
Фільми - online [2]
Ліцей Героїв Крут [10]
Muzon new [3]
Online - Radio [1]
Фільми [5]
Чат [1]
Відправка СМС
Dauydiak Ostap © 2009-2010                                Ваш IP:18.118.1.158          Створити безкоштовний сайт на uCoz