Четвер, 28.03.2024, 14:25

                                                                                                                                                            

Меню сайту
Міні-чат
А ти Vkontakte ?
Статистика
Рейтинг - Отдых на курортах Черного моря
ДМБ
Deposit Files
Головна » 2010 » Лютий » 9 » Windows 7 для українців коштуватиме від $113 до $360
01:28
Windows 7 для українців коштуватиме від $113 до $360
Український офіс Microsoft повідомив про рекомендовані ціни на операційну систему Windows 7:

· Windows 7 Home Basic – $113
· Windows 7 Home Premium – $193
· Windows 7 Professional – $290
· Windows 7 Ultimate – $360

Чесно кажучи, ціни, як для України – просто захмарні. Я слабо можу уявити користувача, який для домашніх потреб придбає, наприклад, Windows 7 Home Premium за 1500 грн. Такі, звичайно, будуть, але все ж ціна є зависокою. Рівень життя в Україні в рази відрізняється від Західної Європи чи США, а ціни на такому ж рівні. Дивна політика Майкрософта по легалізації програмного забезпечення.

Windows 7 повинна замінити вкрай невдалу ОС Vista. Офіційний реліз Windows 7 запланований на 22 жовтня, українська версія – 31 жовтня. Бета версія нової операційної системи багатьом користувачам видалась кращою (хоча є й негативні відгуки), ніж Vista – в першу чергу через вищу продуктивність та оптимальніше використання ресурсів комп‘ютера.

З виходом Windows 7 практика продажу комп‘ютерів з передвстановленою ОС збережеться й надалі. Тобто вартість операційної системи вже буде включена у вартість ПК, при цьому варто знати, що для самих виробників комп‘ютерів, вартість ОС є значно нижчою, ніж для фізичної особи, яка захоче придбати Windows 7 в коробковому варіанті. Тому придбання ПК з ОС "на борту” є дешевшим, ніж сумарна вартість ПК без ОС + коробковий варіант ОС.

Ще один момент, про який важливо знати. З 26 червня в багатьох виробників ПК стартувала спеціальна програма безкоштовного апгрейду з Vista до Windows 7. Я, наприклад, спеціально відклав придбання лептопа на 3 дні (до 26 червня) , і купив собі новий ThinkPad T500 з встановленою Vista. При цьому Lenovo гарантувала мені безкоштовний апгрейд до Windows 7 після 22 жовтня. 

Протягом минулого місяця я кілька разів читав інформацію, що буде якась спеціалізована програма лояльності від Майкрософт, яка передбачатиме особливі умови апгрейду власників ПК з Vista. Для них, нібито, буде встановлений невеликий термін, протягом якого за передоплату в $50 можна буде отримати апгрейд до Windows 7 після 22 жовтня. Але український Майкрософт на цю тему не має ніяких подробиць.

Якщо ви купуєте ПК вже зараз, раджу обов‘язково звернути увагу, щоб продавець видав спеціальний купон, який дасть змогу скористатись пільговим оновленням у рамках програми Windows 7 Upgrade Option. Умови апгрейду не у всіх однакові. Тому варто глянути перелік виробників, які беруть участь у програмі.
Категорія: Статті | Переглядів: 670 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Block title
Каталог webplus.info
Block title
Вхід
Block title

Получите WMR-бонус
от 0,01 до 0,20 WMR на свой кошелек!
Получить код блока!
Друзі
PR-CY.ru
Погода у Львові
Курс валют
Перекладач
ПЕРЕКЛАДАЧ ОНЛАЙН
Опитування
Оцьніть мій сайт
Всього відповідей: 4
Пошук
Теги
Block title
На сторінці
Статті [14]
Музика [1]
Програми [1]
Сайти [1]
Погода [0]
Кліпи - online [21]
Фільми - online [2]
Ліцей Героїв Крут [10]
Muzon new [3]
Online - Radio [1]
Фільми [5]
Чат [1]
Відправка СМС
Dauydiak Ostap © 2009-2010                                Ваш IP:44.212.50.220          Створити безкоштовний сайт на uCoz